tiistai 4. elokuuta 2015

Viikonlopun rentoa meininkiä ja arkeen palaamista

Satama Open Air sadekuuron aikaan
Viikonloppukin sitten tuli ja meni. Sää ei ollut paras mahdollinen suurista toiveistani huolimatta, mutta ei se loppujen lopuksi niin hirveästi haitannut. Perjantaina tuli kyllä semmoinen vesikuuro, että alta pois! Olimme juuri lähteneet pyörällä kohti Satama Open Air -festareita kun sade yllätti meidät. En ehtinyt kaivaa laukusta sadetakkia kun olin jo ihan märkä - samoin mieheni, vaikka keksi mennä puun alle sadesuojaan. Eipä siinä auttanut kuin kääntyä takaisin kuivattelemaan ja odottelemaan vähän parempaa säätä. Pyörät jäi kylläkin lopulta kotiin, kun saimme autokyydin tapahtumapaikalle.

Savulohisalaatti 
Viikonloppu sisälsi huikeita juttuja: paljon vanhoja tuttuja, muutamia uusia tuttavuuksia, tutustumista sukulaisperheeseen, lapsuus- ja nuoruusajan muistelemista, kauniita sanoja ystävien kesken, lukemattomia halauksia, ihania hymyjä, iloista naurua, yövieraita, hyvää ruokaa, vähän unta ja väsymystä, hieman palelua ja kastumisia... Niin ja tottakai huippuartisteja, tanssimista ja biisien mukana laulamista. Älyttömän hyväntuulista ja rentoa meininkiä. Todella rentouttavaa ja hauskaa! Kyllä tällä määrällä onnenfiiliksiä taas jaksaa! Kiitos kaikki te, jotka olitte tavalla tai toisella mukana tässä viikonlopussa! Erityisen paljon kiitoksia esikoiselleni, joka jaksoi jälleen viettää aikaa pikkusisarustensa kanssa!

Arkeen paluu on kovasti meneillään. Hyvä fiilis jatkuu, mutta jottei elämä nyt vallan pelkkää onnentunnetta olisi, on tässä joutunut jo mm. pohtimaan ja selvittelemään pieniä ongelmia pikkuteinien kaveruussuhteissa sekä käymään kontrollikäynnillä lasten hematologian polilla. Siellä elämä onkin aivan toista. Olen varma siitä, että kaikki reilun neljän vuoden aikana koetut tapahtumat ovat muokanneet minua tosi paljon. Nyt osaan huomattavasti enemmän kuin ennen nauttia tällaisista onnellisista hetkistä ja päivistä, olla kiitollinen ihmisistä jotka ovat pysyneet rinnalla vaikeina aikoina ja monista muista, ihan pienistäkin asioista tavallisessa arjessa. 

Kylläpä meinaa mennä syvälliseksi tämä pohdinta tänä iltana. Laitetaanpas tähän loppuun vaikka muutama maisemakuva, kun paljon uutta käsityörintamaltakaan ei nyt kuulu. 
Kemin keskustaa kaupungintalon katolta

Lisää Kemiä
Oulun torinrantaa tänään

Kuivaniemen Merihelmen ympäristöä
No sen verran mun täytyy vielä mainita, että tämänpäiväiseltä Oulun reissulta tarttui muutama lankakerä mukaan Iin Kärkkäiseltä. En millään voinut jättää kauppaan näitä Dropsin Fabel-keriä, kun olivat 70 %:n alennuksella myynnissä. Et ois jättänyt sinäkään, ethän?
Drops Fabel
 Hyvää yötä ja kauniita unia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti