tiistai 18. elokuuta 2015

Viimeistä viedään!

ravintola Rantamakasiinin terassilta

Tänään kokoontuu ihan viimeisen kerran tälle kesälle Lankakeräryhmä ravintola Rantamakasiinissa! Ihana paikka, jonka idyllisyydestä ei liian paljon päästy nauttimaan ainakaan alkukesän tiistaisten kylmien tai sateisten säiden takia. Mutta tänään paistaa ja on myös lämmintä! Päästään ihan oikeasti terassille neulomaan illalla!


Tervetuloa siis mukaan puoli viiden maissa :)


Minulla itsellä on tälle illalle nämä pikkusukat tehtävänä loppuun... Jämälankojen jämistä ovat nämäkin syntyneet. 

Nuotassa neulomassa
Sisäsataman rantaravintoloissa on tullut muutenkin käytyä nautiskelemassa tänä kesänä vain muutaman kerran. Joskus tosin olemme päässeet lähtemään ihanaisen ystäväni kanssa lenkille käsitöiden kera, vaihtamaan kuulumisia ja syömään vaikka pannaria. Muutaman tunnin se meidän lenkki yleensä kestää, mutta on se sen arvoista, terapeuttista kaikin puolin! Jokohan Annen hihatin on valmis??

Muistatko kun kerroin löytäneeni Kärkkäiseltä Dropsin Fabelia? Tässä on niistä tehty ensimmäinen aikaansaannokseni, joogasukat. Tämä lanka oli "Long print", joka olikin sitten niiiin loong print, että ei saanut millään tehtyä kahta samanlaista sukkaa. Minähän nimittäin kuulun niihin, jotka ei voi sietää eriparisukkia, vaan raitojen kuuluu olla kohdillaan. Toisen kerän lanka kaiken lisäksi juoksi toiseen suuntaan. Noh, noista kahdesta kerästä tulee kolmet samanlaiset joogasukat. Täytyy katsoa sitten, mitkä niistä ovat lähimpänä toisiaan - mistä se pari kullekin löytyy. Eli jos on tarvista joogasukille kokoa S/M, niin jonkun ajan päästä pitäisi löytyä pari ylimääräistä paria. Oman joogan alkamista pitää odotella vielä kolmisen viikkoa, joten hyvin ehtii neuloa ne neljä puuttuvaa sukkaa parit löytääkseni ;) Sukkien ohje muuten löytyi Dropsin sivuilta.
joogasukat Dropsin Fabelista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti