torstai 11. kesäkuuta 2015

Suunnittelua

Eilen en ehtinyt varsinaisesti käsitöiden pariin, mutta pääsen nyt aloittamaan vähän suuremman projektin suunnittelun. En kerro siitä vielä enempää, mutta odotan sitä innolla ja joko loppukesästä tai alkusyksystä saatte sitten nähdä projektin tuloksia. Ehkä jotain kuulumisia kerron tässä matkankin varrella...

Omien pihatöiden pariin en ole oikein paljon tälle kesälle vielä ennättänyt, mutta suunnittelen sitäkin ja ehkä jo tänään pääsen jotakin tekemään. Eilisilta meni tyttären pientä rivitalopihaa laittaessa. Siirsimme perennoja, istutimme kesäkukkia ja kukkasipuleita sekä kylvimme nurmikkoa. Ihan valmiiksi piha ei vielä tullut, joten varmasti kutsu tulee uudelleen pihanmuokkaushommiin sinnekin. 

Taidan olla monessakin asiassa pitkään suunnitteleva ennen kuin saan aikaiseksi toteuttaa ideoitani. Esimerkiksi kuvassa olevan ysäriajan mäntylipaston uudelleenkäsittelyä olen miettinyt vuosia. Ei muka ole ollut aikaa sitä toteuttaa. En myöskään ole koskaan saanut päätettyä, haluanko siitä valkoisen vai ruskean, saati sitten lakataanko, maalataanko vai vahataanko se. Nyt toteutusvaihe on todenteolla alkamassa (ihan kohta ainakin), kunhan saadaan siirrettyä lipasto paikkaan, jossa sitä pääsee hiomaan. Sisällä kotona ei voi, eikä oikein pihallakaan viitsi. Ai miten se sitten käsitellään? No siitä en ole vielä ihan varma, mutta sen verran olen päättänyt, että ruskea siitä tulee.



Nyt suunnittelen vieväni pyykit ulos kuivumaan ja jos vaikka sitten suunnittelisi lisää niitä pihahommia - pihalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti