tiistai 23. kesäkuuta 2015

Muistoja juhannuksesta

Midsummer bonfire eli ihan vaan
juhannuskokko meikäläisittäin

Juhannuksesta on enää muistot jäljellä, niin se aika vaan menee. 

Me saimme kyllä nauttia ihanista, kesäisistä päivistä, auringosta ja lämmöstä, iloisista ihmisistä, rauhallisista hetkistä, hyvästä ruuasta ja tunnelmasta. Toivottavasti te muutkin!

Rautatienomenapuu

Viime ja edellisenä vuonna alkukesä oli paljon lämpimämpi ja aurinkoisempi kuin tänä vuonna. Silloin suosikkini, rautatienomenapuu, kukki jo pari viikkoa aiemmin kuin nyt, mutta nyt se vihdoin alkoi kukkia. Se kukkiikin komeasti, melkoisesti on kukkia ja nuppuja. Ja mikä tuoksu siinä onkaan...

Tokihan minä tein vähän käsitöitäkin pyhien aikana. Sain virkattua 48. palasen tuohon isoäidinneliö-tekeleeseen. Kerroinko jo, että olin päättänyt, etten osta siihen uusia lankoja? No, vain yhden kerän kävin ostamassa. Sitten kun loppui kaksi seuraavaa väriä, totesin, että nyt riittää ja tämän kokoinen työ siitä sitten tulee. Todennäköisesti sen kokoan pikkupeitoksi, vaikka jopa hametta tai mekkoa siitä suunnittelin. Pontsokin olisi ollut kiva, tai keinutuoli peitto. Niitä varten olisin joutunut ostamaan sitten kerän jos toisenkin lisää lankaa. Ehkä joku toinen kerta sitten. 

Kaikki mahdolliset työt kannoin kyllä pihalle viikonlopun aikana, tässäkin prässäsin neliöt ja valmiina odotelleet TiskiNätit. 
TiskiNättejä olen tehnyt parisen vuotta ja sain nyt joku aika sitten idean tehdä niistä valmiita paketteja vyötteineen ja pesuohjeineen. Muutama paketti tarvitsijoille on nyt jemmassa ja uusia on tulossa, kunhan tulee taas TiskiNätti-inspis. Kuvan ylärivin TiskiNätit olen tehnyt Novitan Bambu-langasta ja alarivin Blend Bamboo-langasta, joita ihana siskoni toi minulle kerran reissultansa.
TiskiNätit
Nyt on aika alkaa pakata pientä reissua varten - aika rientää, täytyy mennä. Aurinkoisia kesäpäiviä, palataanhan viimeistään ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti