tiistai 9. kesäkuuta 2015

Hyväntekeväisyyttä ja pihakukkia


Joka toinen tiistai Majakkatalossa on kokoontunut innokas vapaaehtoisryhmä, joka tekee pieniä käsitöitä hyväntekeväisyyteen. Vielä kesän ajan projektina on neuloa villasukkia paikallisten päiväkotien lapsille syksyn sateita ja talvipakkasia varten. Ryhmä jatkaa toimintaansa kesälläkin, mutta paikka vaihtuu kesäisemmäksi.

Itse en ole ryhmässä ehtinyt tekemään keväällä kuin kahdet sukat, tänään sain nämä jämälankasukat päättelyä vaille valmiiksi. Sukat on tällä kertaa neulottu varpaasta varteen -tekniikalla. Oikeastaan taidankin tykätä tästä tekniikasta enemmän kuin perinteisestä.



Jottei elämä olisi pelkkiä käsitöitä, nappasin pari kuvaa kotipihalta kotiin tullessani. Ihanaa kun aurinko on paistanut pitkästä aikaa! Heti tekee mieli laittaa sormet multaan.

kirjopikarililjoja

Kesäkukkiakin olen jo puutarhalta hankkinut, mutta vielä ne odottelevat terassilla multaan pääsyä. Jokohan olisi öisinkin niin lämmintä, että ne uskaltaisin istuttaa maahan asti? En nimittäin millään haluaisi, että ihanat daaliani ja muut kukkaset paleltuvat. 

daaliat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti