perjantai 19. kesäkuuta 2015

Se ois keskikesä nyt

Juhannus, keskikesän juhla on nyt sitten käsillä. Pian alkaa yöt pitenemään ja päivä lyhentyä, mutta ei mietitä ja murehdita sitä vielä. Jospa se oikea kesä nyt viimein alkaisi ensin. 

Muutama päivä on vierähtänyt kuin siivillä. Mitään näkyvää en ole tainnut saada aikaiseksi, kunhan olen siivoillut, täytellyt erilaisia papereja sinne tänne, tavannut ystäviä ja nautiskellut - ja suunnitellut. Mutta nythän on kesä ja siitä kuuluukin nauttia, eikö?

Meillä on käsillä jo toinen oikein aurinkoinen ja lämmin kesäpäivä tälle vuodelle. Eilen sattui hyvä ystäväni kylään ja ajattelimme istuskella terassilla, nauttia lämmöstä ja virkkailla samalla kun vaihdamme kuulumisia. Sitten yhtäkkiä aloimmekin oikoa lointa pilkkahintaan hankkimistani kangaspuista. Ne ovat ihan oikeat Toikan Laila-kangaspuut, koulukäytössä olleet. Loimi näytti siltä, että se jouduttaisiin purkamaan ja uusimaan, mutta niin vain saimme sen oiottua, osittain uudelleen niisittyä ja pirtaan pisteltyä. Tänään vielä puhdistin puut ja ne olisivat nyt valmiina käyttöön, kunhan pääsevät vielä oikeaan paikkaan. Näillä puilla teen jotain pienempiä juttuja, kun taas aiemmat kangaspuut aion jättää matonkutomispuiksi.
Aurinkoista, lämmintä ja rauhallista juhannusta teille kaikille! 
Pilvikirsikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti