tiistai 16. kesäkuuta 2015

Sadepäivästäkin voi nauttia

Vaikka sateisia, tuulisia tai kylmiä päiviä on tälle kesälle ollut jo ihan riittävästi, voi niistä vielä silti nauttia. 

Kävin eilen sateessa parikin kertaa kaivamassa kukkapenkkiä. Ystävät kävivät nimittäin hakemassa omille pihoillensa perennoja, joita olen joko jakamassa tai hävittämässä. Meillä on tarkoitus hävittää kokonaan yksi kukka-allas, jossa on ollut myös vesiaihe. Altaasta ei kukaan jaksanut huolehtia, joten päätimme poistaa sen ja samalla koko kukkapenkin. 

Samalla katselin pihalla ympärilleni ja ymmärsin, kuinka kauniita värejä tähän aikaan vuodesta onkaan. Varsinkin vihreän eri sävyjä on lukemattomia ja sateella ne vain korostuvat. Tykkään!

Illalla tein pitkästä aikaa perinteisiä köyhiä ritareita. Nuorimmainen epäili hetken, mutta taisi lopulta tykätä ritareista eniten. Saa kuulemma tehdä uudelleenkin, ja miksei - niitä on tosi helppo ja nopea tehdä. Käytin näihin ranskanleipäviipaileita, jotka upotin kanelilla ja vaniljasokerilla maustettuun munamaitoon ja paistoin pannulla pienen voinokareen kera. 



2 kommenttia:

  1. Hei. Nyt mää eksyin tänne sun blogiin :). Hyvin sanoit tuosta intohimosta. . Nyt kun on lomalla, niin se kummasti nostaa päätään ja ompelukone onkin surissut koko päivän.. ja virkkuukoukku heilunut ;) .. Idearikkaita öitä sinulle!!
    T: Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun eksyit, Susanna :)

      Niitä ideoita kun ei omasta päästä aina riitä, niin piti hakea pino kirjoja kirjastosta. En tosin uskannut avata niitä vielä illalla...

      Virkataanpa yhessä joku päivä!?

      - Niina

      Poista