sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Anelmaiseni

Anelmaiseni

Pitihän minunkin yhdet anelmaiset neuloa. Itselleni ne (jälleen) ajattelin tekeväni. Hyvä ystäväni totesi kyllä niiden olevan ihan hänen värisensä ja juuri oikean kokoisetkin. Ehkäpä minun pitää neuloa itselle toiset ja luopua näistä ensimmäisistä.

Anelmaisten ohje löytyy Novitan Sukkalehdestä. Väri-ideoita ja erilaisia versioita on some pullollaan. Facebookista löytyy mm. Anelmaiset-sivusto, jossa on yli 24 000 tykkääjää. En siis ole ainoa, joka tästä mallista pitää.

Itse neuloin sukkiin lehden ohjeesta poiketen sydänraidan, johon ohje löytyy kyseisestä Facebook-sivustosta. Sukat neuloin muuten ohjeen mukaisesti Novitan 7 veljestä -langasta.

Ohjeessa olevia irtokukkia en kuitenkaan omiin sukkiini halunnut, kivat kuviot riittää minulle.


Ensi tiistaina kokoontuu muuten jälleen Lankakerä-ryhmä. Siellä neulotaan edelleen hypistelymuhveja muistisairaille. Itse en pääse mukaan, mutta jos olette Majakkatalon lähimaastossa, menkäähän tekemään hyvää. Minä ehdin neuloa vain pari muhvia, mutta onneksi ryhmässä on reippaita ja ahkeria neulojia!  
Lankakerässähän ei tarvita käsityötaitoja, siellä saa halutessaan neuvoja toisilta ja harjoitella omassa tahdissa. Minunkin muhveissa on käytetty koristeena virkkaamista harjoitelleen tekemisiä. Ei tarvi tehdä suurta ollakseen tärkeä :) 
Tällä viikolla on etelässä vietetty hiihtolomaa ja mekin ollaan saatu nauttia lomalaisten seurasta. Tänään vielä tulee tervetulleita vieraita käymään ja sen jälkeen aletaan ehkä jo odotella lasten omaa lomaa. Viimeiset viisi pitkää koulupäivää jäljellä...
Kemin Lumilinnan kappelista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti