sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivänä

Ystäväni, 
ne jotka etsivät yhtaikaa
myrskyä ja rauhaa
eivät löydä perille kulkematta käsi kädessä
miten kaukana toisistaan kulkevatkaan.
Tommy Tabermann      


Ysätävältä saatu koru 
Ystävänpäivänä olisi mukava muistaa läheisiä kortein, lahjoin tai kukkasin. Kortit, lahjat ja kukat yleensä unohdan - mutta yritän muistaa arjessa ystäviäni ja muita tärkeitä ihmisiä ympärilläni. 

Ystävänpäivänä olisi myös mukava viettää aikaa perheen, ystävien ja muiden läheisten kanssa. No, näin aikuisena ystävänpäiväkin on vain yksi päivä muiden joukossa eikä sitä vietetä yleensä mitenkään erityisesti. 

En ole tätäkään ystävänpäivää juuri suunnitellut, mutta kivoja asioita ja yhteisiä hetkiä ainakin lasten kanssa pyritään järjestämään. Nyt kun on sunnuntai, siihen on vielä parempi mahdollisuus.  Päivä aloitetaan joka tapauksella leipomalla nuorimmaisen kanssa rakkaudenpaloja. 
Ja jos iltapäivällä ei sada hirveästi lunta, lähdemme myös käymään Lumilinnassa. Saattaapa olla, että tänään siellä on myös ystäviä perheineen... 
Kemi-lapaset ystävälle
Oli sitten ystävänpäivä tai ei, niin ehkä vähän omaakin aikaa (= aikaa ulkoiluun ja käsitöillekin) löytyy. Jatkossa on tulossa juttua ainakin uusista sukista ja pipoista, olkaapas kuulolla :) 

♥ Hyvää ystävänpäivää ♥ 
Happy Valentine's Day

Pitäkää huolta toisistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti