sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Elämä on tässä ja nyt

Viikossa ehtii tapahtua yhtä sun toista. Tällä viikolla olen ollut niin erilaisissa tapahtumissa, että olen itsekin hämmentynyt kaikesta kokemastani.
Jäälinna Kemin Lumilinnassa
Viime sunnuntaina kävimme tutustumassa Kemin Lumilinnaan. Se on tänä vuonna rakennettu keskiaikaisella teemalla. Uskomattomia lumi- ja jääveistoksia jälleen! Kannattaa käydä tutustumassa, jos vain pääset. 
Lumiravintola
Linnan vartija
Maanantaina kävin kuuntelemassa neliraajahalvaantuneen ja puhekykynsä menettäneen Marja Korhosen luentoa. Kuinka rohkea, iloinen, positiivinen ja onnellinen ihminen voikaan olla huolimatta kaikista rajoituksistaan. Nostan hattua korkealle, Marja! Luento upposi minuun täysin monestakin syystä, joita en nyt kuitenkaan lähde tässä sen tarkemmin kertomaan. Kyyneleitä sain pidätettyä lähes viimeiseen asti, kunnes lopun video - Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen - sai ne tulemaan. Jos muistatte, kirjoitin siitä syksyllä (http://niinuskanblogi.blogspot.fi/2015/10/ainutlaatuinen.html) ensimmäisen lapsenlapseni nimenantojuhlan jälkeen. Luento sai todellakin taas muistamaan, että elämä on tässä ja nyt! Nautitaan siitä siis joka päivä ♥

Cheek, Alpha Omega & Lappi Areena
Perjantaina sitten olinkin nuorimmaiseni kanssa Cheekin Alpha Omega -jäähallikeikalla Lappi Areenalla. Olimme nähneet jo stadionkeikan, eikä tämä kokemus ihan sille vetänyt vertoja. Cheekhän on tyyppi, joka tekee asiat viimeisen päälle huolella ja siksi arvostan korkealle myös hänen ammattitaitoaan. Ei ihme, että sellaisella työllä on ansaittu tällainen menestys ja suosio.

Oli hienoa olla mukana nauttimassa keikasta. Jäämme odottelemaan, vieläkö näitä tulee vai mitä seuraavaksi... 
Jospa loppuun kuitenkin vielä vähän käsitöitä? 

Neuloin itselleni pitkät raitasukat. Olin pitkään säästellyt näitä lankoja ja odottanut, että pääsen neulomaan juuri nämä sukat. No, jossain vaiheessa huomasin, että ei näistä tulekaan minun näköiset... Nämä jäävät nyt sitten odottelemaan, josko ne sopisivat jollekin muulle.
Sukat on tehty Novitan 7 veljestä langasta. Varrensuussa on pitsineuletta ennen reikäkerrosta ja raitoja.
Pitkät sukat Novita 7 veljeksestä

Nyt päivän muihin askareisiin ja odottelemaan kaukaisia hiihtolomavieraita ♥ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti