torstai 8. lokakuuta 2015

Olen TiskiNätti, tiedän sen, mutta ylpeä sellainen

Tässä on joku tovi ehtinytkin vierähtää edellisestä päivityksestä. Olisi ollut monenlaista ohjelmaa, mutta suurimman osan olen joutunut sairaana perumaan. Rukalla pääsin kuitenkin käymään viikonloppuna, sopivasti vapaaehtoishommia ja rentoutumista. Valokuvata en reissussa jaksanut, mutta yksi kuva harmaasta aamusta jäi kameraan. Sinänsä harmi, että juuri tällainen kuva, koska sää siellä oli muuten aika upea...
Ruka
Jospa tästä taas pian tokenisi! Lapset ainakin tekevät parhaansa, jotta äidillä olisi tekemistä, jos neuloakaan ei jaksa.
Lapset hoitaa...
TiskiNättejä Blend Bamboo -langasta
Silloin kun kaipaan pientä käsityötä reissuun mukaan tai tarvin jonkun väliprojektin uutta työtä miettiessä, TiskiNättejä on kiva tehdä. Ne eivät vie paljon tilaa kassissa, ovat nopeita neuloa ja mikä parasta, ei juuri tarvitse työhön tuijotella. 










Ennen neuloin TiskiNätit aina Novitan bambu-langasta, mutta jossain välissä sitä ei ollut saatavilla ja tuli etsittyä korvaavia bambulankoja. Tilalle tuli mm. Novitan puuvilla-bambu, joka on vähän paksumpaa kuin edeltäjänsä.
Novitan puuvilla-bambut
Myös Blendin Bamboo -langasta tulee mukavan tuntoisia TiskiNättejä.
Blend Bamboo -raitaa
Vielä mulla hetkeksi riittää TiskiNätti-lankoja :)

Yleensä neulon nämä tiskiliinat, mutta jämälangat tuhoan virkkaamalla. Tavoite on, ettei mitään tarvisi heittää pois. Mukavan näköisiähän näistäkin kootuista teoksista tulee, vai mitä?
Kiitos kun käväisit blogissani! 
Mukavaa loppuviikkoa! 
Toivottavasti pysytte terveenä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti