sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kettukarkkeja

Joku viikko sitten sain ystävältäni tilauksen kettukarkkisukista ja -lapasista. Niinpä suunnistin lankojen hankintareissulle. Minä, kuten varmasti moni muukin tänä syksynä, sain todeta, että ei ole ihan yksinkertaista löytää keltaista 7 veljestä -lankaa. Kiersin kaupat kolmen kunnan alueella ja viimein löysin lopulta yhden, yhden ainoan kerän. Kuulinkin Pienessä Lankapuodissa löytäneeni aarteen. 

Tämän jälkeen olen kyllä kuullut huhuja, että keltainen tulee taas valmistukseen ja sitä tulee saataville viimeistään keväällä. Hienoa, että asiakkaat on antaneet palautetta Novitalle ja toiveita on myös kuultu!

Tällaiset pitkävartiset sukat puikoilta putosi... 
Pitkävartiset kettukarkkisukat
  Ja tällaiset lapaset... 
Sukat ja lapaset seiskaveikasta

Kiitos ihanat!!
En ole viime aikoina päässyt oikein helpolla terveyden kanssa, mutta onneksi on aina nämä käsityöt piristyksenä ja ajankuluna. Ystävien ja perheen ohella tietysti! Ihanasti minua sairaalaankin muistettiin: lukemista, lankaa ja suklaata - mitä muuta potilas juttuseuran lisäksi voikaan tarvita...? 

PS Kemi Veikkausliigaan!
Pakko vielä lopuksi onnitella PS Kemiä noususta Veikkausliigaan! Vain muutaman viimeisen minuutin ratkaisupelistä pystyin eilen katsomaan, mutta ensi vuonna sitten...
Nyt nauttimaan leppoisasta sunnuntaista! 
Sain juuri ihanan pikkumiehenkin kylään mummun luo <3
Pihlaja-karkit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti