maanantai 6. elokuuta 2018

Kesämatkailua lähellä ja vähän kauempana

Lyhyehkölläkin lomalla on ollut aikaa vähän kuljeksia, katsella nähtävyyksiä, käydä tapahtumissa ja nauttia kiireettömästä ajasta. Huomenna alkaa jo arki, kun on paluu töihin ja kohta lapsillakin kouluun.

Lomani alkajaisiksi junailimme viikonloppureissun Poriin mieheni kanssa.
 Kävimme Yyterissä 
ja Pori Jazzeilla
Alanis Morissette
Asuntomessutkin olisi ollut kiva nähdä, mutta aika ei kaikkeen riittänyt. Paljon mukavampaa oli nauttia helteisistä hetkistä torilla kahvitellen tai kaupungilla kävellen, kuin pikaisesti jonossa taloja koluten. Sitä varten olisi pitänyt varata kokonainen päivä, mutta tällä kertaa ei ollut mahdollisuutta siihen.

Junailu on kyllä siitä mukavaa, että on "pakosta" omaa aikaa. Mikä olisikaan parempi tapa sitä viettää kuin tehdä jotain kivaa käsityötä?
♥♥♥
Kotiuduttuamme kävin parin lapseni ja lapsenlapseni kanssa Kotieläinpuisto Arkadiassa Simossa. Parasta pikkumiehestä puistossa taisi olla pomppulinnat, mutta meistä isommista oli hauska seurata eläinten tekemisiä. Sää oli vain sen verran lämmin, että suurin osa isommista eläimistä lepäili varjossa. Paikkana Arkadiaa voi suositella koko perheelle, kannattaa käydä! Siellä voi vaikka syödä eväitä, sillä puistoon on tehty myös taukopaikkoja.

Kuvissa pari suosikeistani ♥

♥♥♥
Viime viikonloppuna autoilimme koko perheellä Tampereelle.
Yövyimme Sokos Hotelli Tornissa, jota suosittelen myös. 

Jos tykkäät runsaista ja monipuolisista aamupaloista, tämä voisi olla majoitusvalintasi. Yllätyin eniten aamiaisen savulohesta ja siitä, että tee & kahvi tarjoiltiin pyötiin.

Maisematkaan hotellin 15. kerroksesta ei olleet hullummat. Oli hienoa seurata auringonlaskua ikkunasta.
Kävelimme mieheni kanssa parikymmentä kilometriä ihastellen vanhoja rakennuksia, viihtyisiä miljöitä ja hyväntuulisia ihmisiä.





Ehdoton lempparini Tampereella on kuitenkin Tallipihan ja Finlaysonin ympäristö ♥




Lauantain ja koko viikonlopun kruunasi Popedan 40-vuotisjuhlakeikka Ratinassa 28000 muun ihmisen kanssa.



Nyt lomailuasenne sikseen, saunan ja iltapalan kautta nukkumaan, että jaksaa aamulla herätä kellonsoittoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti