sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Pikkuinen olkalaukku

Tarve oli pienelle olkalaukulle puhelinta ja lompakkoa varten - sellainen nätti, jonka voin ottaa mukaan melkein minne tahansa.

Minulla on pitkä pätkä pellavakangasta jemmassa, joten päätin ommella laukun siitä.

Virkkasin laukkuun koristeeksi Kalevala CAL:n Ilmatar -palasen Blend Bamboo -langoistani. (ohje: https://www.arteeni.fi/single-post/Kalevala-CAL-Ilmatar)
Kalevala CAL Ilmatar Blend Bamboo -langasta
Palasen virkkauksen ja pellavakankaan leikkaamisen jälkeen aloin kaivella kätköistäni laukkuun sopivia pitsejä ja koristeita sekä vuorikangasta. Kaikkea ihanaa sitä on tullut joskus messuilta ja reissuissa käydessä pikkuputiikeista ostettuakin :)

Näistä ajattelin laukun kasata. Vetoketju on hieman liian paksu, mutta koska sopivan mittainen löytyi kotoa, päätin käyttää sen. Mitään en nyt kaupasta käynyt hakemassa.
Vuorikankaaksi löytyi vaalean turkoosi ruusuinen puuvillakangas. En edes muista, mihin olen sen alunperin ostanut, mutta ainakin parista tyynystä sitä löytyy. Tein vuoreen eli laukun sisälle myös pankkikortille sopivan taskun.
Valmis laukku toiselta puolen...
...ja toiselta puolelta.

 Nyt on kiva pikkulaukku mukaan otettavaksi ostoksille tai vaikka terassille, kuten vaikka Cafe Herttaan Kemin rautatieasemalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti