sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Markkinoita ja futista

Perjantaina oli niin hieno sää, että innostuin käymään työpäivän jälkeen Torniossa Peräpohjolan markkinoilla. Tai oikeammin olin suunnitellutkin käyväni siellä ellei sada, sillä jokin viehättää minua kovasti tällaisessa vanhan ajan markkinameiningissä. Käyn ihastelemassa tunnelmaa ja toisten käsin tehtyjä töitä, olivatpa ne sitten neuleita, koruja, leivonnaisia tai jotakin muuta. Tällä kertaa mukaani tarttui kuitenkin vain herkkuja kotiin tuomisiksi. 
Herkkuja Peräpohjolan markkinoilta
Ehkä sitä vielä joskus itsekin pääsee markkinapöydän toiselle puolen..? Toivon niin.
Kotona olen alkanut repiä tyttären huoneesta vanhoja tapetteja pois. Pieni pintaremontti on ollut suunnitelmissa jo hyvinkin pitkään ja varmasti (jos vanhat merkit paikkaansa pitävät) pitkä projekti on vielä edessä. Mutta hiljaa hyvä tulee... Olen tosin ääneen tyttärelle luvannut, että huone on valmis koulun alkuun mennessä - saapa nähdä!? Tuntuu, ettei työpäivän jälkeen oikein ehdi eikä jaksa ja viikonloputkin näyttävät menevän ihan muissa touhuissa.
vanhat tapetit pois
Eilisiltana katselimme jälleen lasten kanssa EM-futista, jännäsimme Saksan puolesta. Tänään, ihan kohta, pidämme puolestaan peukkuja Islannille. Pelien aikana on hyvä virkata samalla, hame on jo puoliksi tehty :)
Pelit tulee vaan niin myöhään, että jos aamulla haluaa herätä töihin klo 5.45, on otettava päiväunet. Tänään sain unikaveriksi pikkukissan, joka on myös uskaltautunut meidän sänkyymme viime päivinä. Rento fiilis, eikö? 
 Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti