sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kesä,josta myös kissat nauttii

Juhannus alkaa olla takanapäin, mutta onneksi kesää on vielä pitkästi edessä... Toivottavasti tekin saitte nauttia kivasta keskikesän juhlasta!

Aamulla ylösnoustessani löysin keittiön pöydältä kissan, joka oli nähtävästi yöllä pyydystänyt hiiren ja nyt nautti sekä auringonpaisteesta että saaliistaan :)
kissa ja hiiri
Viime kesänä mieheni rakensi kissoille (tai kissalle, joka vielä vuosi sitten asusti meillä yksinänsä) oman ulkoilupaikan eli Naukulan terassille. Kaiteen yläpuolelle ja toiseen päätyyn lattiasta kattoon tehtiin verkkoaita ja lattialle laitettiin pehmeä ruohomatto. 
 Terassille laitettiin myös kiipeilytaso, joka päälystettiin samalla ruohomatolla. 

Nyt terassista nauttii enemmänkin tämä utelias pikkukissa. Se pääsee siellä mahtavasti tarkkailemaan lintuja, pyydystämään hyttysiä ja kuuntelemaan kaikenlaisia ääniä. Grillattaessa se tykkää tulla nuuskimaan houkuttelevia tuoksuja.
nuuskija
Helka-neiti käyttää hyväkseen kyllä koko terassia. Ellei se näe tasolta riittävästi, se kiipeää katon rajaan ja katselee maailmaa yläilmoista. Kissojen terassia on tarkoitus laajentaa ajan mittaan ja tarpeen mukaan, kiipeilytasoja ainakin tarvittaisiin enemmän.

 Minä puolestani nautin näistä kesän kukista ja niiden tuoksusta.

Juhannusruusumme kukkii ensimmäistä kertaa ja vielä ihan oikeean aikaan ♥
Ja lumipalloheisi on täynnä kukkia.
Kesäkukkia en tänä kesänä ole laittanut muita kuin tämän yhden kaunottaren. Hortensian löysin Sotisaaren puutarhalta, tottakai. 

Mukavaa lomaa teille, joilla sellainen on :) Nautitaan me muut ainakin auringosta ja lämmöstä, läheisistämme ja pitkistä, valoisista illoista! 

PS. Olen minä hetkittäin myös käsitöitä tehnyt, mutta kiintein silmukoin ja pylväin virkkaamalla hame ei edisty kovin nopeaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti