sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Uusia alkuja

Näyttää pitenevän nämä mun kirjoitusvälit huomaamatta. Kevät ja alkukesä tuo tullessaan niin monia asioita, joita on vain hoidettava, että oma aika istua tietokoneen ääreen näyttää jäävän tärkeysjärjestyksessä sinne häntäpäähän. 

Mutta sain kuin sainkin jääkiekkofinaalin aikana ne edellisessä tekstissä mainitsemani kisasukat valmiiksi ja tällaiset niistä tuli:
Raitasukat Drops Fabelista
Nyt olen päässyt aloittamaan myös edellisessä tekstissä mainitsemaani seuraavaa työtä. Löysin ohjeen (http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=6042&cid=11) Dropsin sivuilta.

Hameeseen tulevat tällaiset ruudut olen saanut virkattua ja liitettyä renkaaksi. Työ etenee hitaasti, mutta varmasti. Tulette vielä näkemään hameen valmiinakin jossain vaiheessa :)
Palasia hameeseen
Eilen pääsin vähän ulos kävelemään viikon sairastelun jälkeen. Mukana oli tämä ihana lapinkoiran pentu siskoni kanssa. Päivittelimme muuten kesäkukkien aikaista kukintaa, sillä normaalisti juhannuksen aikaan kukkivat kukat olivat jo täydessä kukassa. Mitä loppukesälle jää?
Myös kotipihan kasvit ovat etuajassa. Tuntuu, ettei kesää oikein ehtinyt edes odottaa!
pilvikirsikka
rautatienomenapuu kukkii kohta
pionit kukassa
särkynyt sydän
varjoliljoja
vuorenkilpi
Nyt on lapsetkin päässeet kesälomille koulusta ja erilainen arki alkaa taas. Lomasuunnitelmia itsellä ei tälle kesälle ole, kun olen töissä koko ajan. Siitä huolimatta aion nauttia lämpimistä kesäilloista ja viikonlopuista. Toivottavasti käsitöitäkin ehtii välillä tekemään!

Aurinkoista ja lämmintä kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti