sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Heippa heinäkuu!

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeampaa aika tuntuu menevän... Varsinkin nämä kesät - enää reilu viikko, kun koululaisilla loma loppuu ja palataan siltäkin osin arkeen. Onneksi näistä heinäkuun päivistä ja -illoista on päässyt nauttimaan myös säiden puolesta.

Täytyy sanoa, ettei harmita vaikka en ole kesälomareissuille tänä kesänä päässytkään. Kemissä on järjestetty mukavia tapahtumia ja sisäsatama on se paikkakuntalaisten toinen olohuone, jossa tavataan tuttuja ja vietetään aikaa. 

Tässäpä pari iltakuvaa Kemin sisäsatamasta 

 Muutama kuva jäi muistoksi myös melontaretkeltä, jonka teimme Leijonaemoporukan kanssa viime viikolla
(ei ihme, että välillä saattoi tuntua hieman raskaalta, kun oli noin ylämäkeä ;) )

Muistoksi retkeltä nappasin pari lumpeenkukkaa, vaikka eivät ne maljakossa ikävä kyllä oikein viihtyneetkään
Melontaretken varasimme Lapinmeren Melontakeskuksesta ja mm. tällaisessa maisemassa me hetken meloimme, joskin auringonpaisteessa
midnight sun
Menneen viikon olin yksin kotosalla kissojen kanssa, kun muu perhe oli reissuillansa. Mitä teillä tekee äiti, joka jää yksin kotiin? Ensimmäisenä tietysti siivoaa ja pyykkää...? Ainakin useimmat äidit kuulostavat tekevän niin - niin minäkin tein. 
Välillä työpäivien jälkeen istahdin pihalle virkkaamaan ja nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta. Iltaisin saatoimme yrittää pikkukissan kanssa hieman neulomista. Pääsin aloittamaan uusia villasukkia, kun hame alkaa olla valmis. En saanut siitä vielä kuvia, sillä on se prässäämättä ja napit kiinnittämättä. Ens kerralla tullee sitten jo kuvia valmiista hameesta!
En minä aikaipaa pimeää, märkää ja tuulista syksyä ollenkaan. Onneksi on vielä elokuu ennen sitä! Nautitaanhan vielä?
päivänlilja
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti