lauantai 2. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta!

Tuokoon alkanut vuosi paljon ikimuistettavia hetkiä, täyttyneitä toiveita, iloisia uutisia ja hyviä päiviä tullessaan meille kaikille!

Näin pyhien aikaan on mukava istahtaa välillä sohvan nurkkaan ja ottaa käteen keskeneräinen neule, antaa ajatusten lentää ja vain istua ja nauttia. 

Ennen joulua neuloin vähän isommat junasukat seiskaveikasta kuin aiemmin: (http://niinuskanblogi.blogspot.fi/2015/11/junasukat-ja-vauvan-myssy.html) Kasvaa nämä pienet vauvat niin vauhdilla, että kauan ei yksi koko mahdu... 

Muutamat isommatkin sukat sain valmiiksi juuri ennen joulua. Joskus on kiva tehdä tavallisia raitasukkia. Kuvan sukat on myös seiskaveikasta neulottu.





Nyt on työn alla joogasukat ystävälle. Nämä neulon Dropsin Fabelista, pitsineuleena on muurahaisenpolku. 
Aiemmin tein samasta langasta, mutta eri värillä tällaiset joogasukat. Tässä parissa on valepalmikkoa.

Pariaatteessa teen aina yhden käsityön kerrallaan valmiiksi asti, mutta joskus keskeneräisiä töitä kertyy muutamakin, kun innostun jostain uudesta työstä tai haluan vaihtaa käsityötä muuten vain. 

Nyt kävi näin ja aloitin myös huivin neulomisen. En enää voinut vastustaa tätä lankaa Böökillä, en vain voinut! Se on yrittänyt lähteä mukaani jo monen monta kertaa. Laitan enemmän juttua ja kuvia tänne, kun työ vähän etenee.
Pakko on vielä tähän loppuun näyttää, kuinka ihanan Jeanne d'Arc Living -mekon löysin ihan sattumalta Torniosta Sisustus Country Heartista. Mekko on puuvillaa, monikäyttöinen siis. Tykkään!
 Hyvää Uutta Vuotta! Happy New Year! Gott Nytt År! Ein Gutes Neues Jahr für Alle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti