sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulukuulumisia

Mitenkäs teillä meni joulu? Toivottavasti hyvin! 


Meillä on kulutettu aikaa lähinnä lasten ja lastenlasten sekä kissojen ja koiran kanssa. Ulos ei ole tarvinut juuri mennä, kun on ollut niin liukasta, sateista ja tuulista. Sisällä ollaan mm. tehty uutta palapeliä, pelattu Simsiä, herkuteltu ja neulottu. Vihdoin on ollut aikaa ottaa kutimet käteen ja jatkaa keskeneräisiä neuleita. Kerron teille vähän myöhemmin, mitä niistä on syntymässä.


Jouluna tämä meidän vanhempi kissa on ollut vähän kuten mekin, se on vain nautiskellut elämästä ja lähinnä vain laiskotellut...
Pikkukissa taas.. No, ei se ainakaan ole paljon löhönnyt. Varmaan se on nautiskellut kuitenkin. Piti köyttää jo tuo isohko aktivointilelu verhotankoihin kiinni, ettei se kaadu. Pikkuneiti kun tykkää leikkiä sen valoilla, palloilla ja nauhoilla sekä käydä välillä pesemässä tassuja tai juomassa kuusen kasteluvedessä. Pelottaa ihan kun se ravasi ympäri kuusta ja näyttää sotkeutuvan valojen johtoihin. Toistaiseksi kaikki on hyvin!












Joulupukkikin muisti tulla aattona käymään. Saattaa olla, että pukki kävi meillä jo viimeisen kerran. Lapset on jo niin isoja, ettei kuulemma enää tarvisi käydä. Se vaan on aina niin mukavaa, kun isommatkin lapset ja nyt myös lastenlapsi tulee katsomaan pukkia... Mitenkähän käy, jos pukki ei enää tule? 
Joulupukki
Lahjojakin pukki toi, suuri kiitos niistä! Minäkin olin ollut nähtävästi aika kilttinä, sen verran monta pakettia sain :) Mieltä lämmitti tänä vuonna erityisesti isoilta tyttäriltäni saama Äiti-koru, jota en osannut yhtään odottaa. 
Äidin uusi aarre
Muutama päivä on mennyt nyt niin, ettei ole tarvinut miettiä, mitä laitetaan syötäväksi. Mutta nyt, paluu arkeen alkaa taas: Mitä tänään syötäisiin?? Illemmalla on tulossa vieraita ja herkkuja onneksi riittää, vaikka laatikot ja kinkku onkin loppu :)

PS. Huomenna menen ostamaan Sukkalehden =D. 
Pukki ja tontut eivät nähtävästi olleet kuullut toivettani ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti