keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tunnelmia Kemin sisäsatamasta - kesäkelejä kaivaten

Katariina-laiva ja aittamakasiineja
Kyllä vain Kemissä on viihtyisä sisäsatama. Talvisin se on toiminut jo vuosia Lumilinnan kotina, mutta kesäisin se on paikkakuntalaisten olohuone ja tapahtumapaikka. Lämpimiä kesäpäiviä ja -iltoja odotellessa kaivoin muutaman kuvan viime kesältä, jolloin tarkeni jopa veneillä.

Pursiseurojen rakennuksia
Kesähiidon MM-kisat
Viime viikonloppuna rannassa järjestettiin Kesähiihtojen MM-kisat oheistapahtumineen. Paikalla oli paljon ihmettelemistä - mm. hiihtoa, pilkkimistä ja moottorikelkalla vedessä ajoa. Toki siellä oli kesäisempiäkin juttuja, kun aurinkokin löysi kolon pilvien välistä. Hiihtokisat voitti ylivoimaisesti Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry:n iloinen joukkue. Yleisöllä ainakin oli hauskaa, ja kaikesta päätellen niin oli myös kisoihin osallistujilla. 

Ensi viikonloppuna muuten samaisessa sisäsatamassa pidetään koirille lässytyksen MM-kisat. Kemi - ihmekaupunki...

Eilen illalla sisäsataman Ravintola Rantamakasiinissa kokoontui jälleen Lankakeräryhmä. Paikalle neulomaan löysi nyt vain muutama ihminen, mutta ei se tunnelmaa latistanut. Juttu kulki ja jotain saatiin neulottuakin. Paikalle löysi silti myös radiotoimittaja, joka haastatteli meitä. Ryhmällä alkaa olla pula villalangoista, joita mielellään otamme lahjoituksina vastaan. Parisensataa pientä sukkaparia on jo saatu aikaan, mutta lisää on tarkoitus tehdä. Parin viikon päästä tiistaina puoli viiden maissa taas jatkamme, tervetuloa mukaan jos vain pääset!


Toivottavasti kesäiset kelit vielä tulevat. Pitkä on odottavan aika, mutta odotellessakin voi keksiä jotain kivaa tekemistä, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti