tiistai 21. toukokuuta 2019

Rovaniemen kädentaitomessuilla

Viikonloppuna pidettiin Rovaniemellä kädentaitomessut. Edellinen kerta taisikin jäädä minulla väliin, tai ehkä jopa jätin sen väliin, koska en vähään aikaan ollut löytänyt messuilta mukaani mitään, en edes uusia ideoita.

Tällä kertaa oli hyvä syy lähteä messuille. Annoin ystävälleni syntymäpäivälahjaksi "lahjakortin", jossa lupasin viedä hänet messuille ja käyttää syömässä messupäivän jälkeen. Meillähän vierähtikin reissulla koko päivä: muutama tunti messuilemassa ja sitten terassilla syömässä hitaasti nautiskellen kesäisestä päivästä ja hyvästä ruuasta.

Mitä sitten tarttui messuilta mukaan? Ennakkoon olin päättänyt hakea sieltä ontelo- ja poppanakudetta. Olen saanut nimittäin ontelokudejämiä muutaman kerän, ja toivoin löytäväni niistä jotakin lisää - löysinkin, mustaa, paksua kudetta. Tarkoitukseni on alkaa virkata siitä vessaan/kylppäriin mattoa jossain välissä. Poppanakudetta olen yrittänyt löytää lähempää jo pitkään. Minulla on pikkupuissa poppanaloimi, jota haluan tehdä vähemmäksi. Liinan/liinojen raitoihin löytyy kotoa poppanakuteita, mutta ei vaaleaa pohjaväriä. Eikä sitä ole tullut vastaan muuallakaan tässä vuoden aikana. Messuilta lähti mukaani valkoista kudetta. En vielä tiedä, minkä verran liinaa kuteistani tulee, mutta sillä ei ole oikeastaan väliäkään. Tulee mitä tulee, kunhan saan edes yhden liinan tehtyä. 

Kuteiden lisäksi tein muutaman heräteostoksen :) Niihin kuului paksu virkkuukoukku mattoa varten, paria erilaista tukikangasta applikointiin ja ompeluun, "neppareita" vaikka laukkuun, Kankaisen suloisia tilkkupaloja, pari kerää hamppulankaa ja oijoi, Shopperi - paperinahkainen olkalaukun tarvikepaketti Tuulia Designilta. Tekemistä riittää taa pitkäksi aikaa!

Pisti silmään, että messuilla oli todella paljon printtitrikoo- ja collegekankaita. Melkein teki mieli ostaa myös joku tunikakangas, mutta ehkä sitten ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti