sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Taidon ja käsityön viikko

Tiesitkö, että parhaillaan on meneillään Taidon ja käsityön viikko 2017? Taidon ja käsityön teemaviikkoa vietetään vuosittain huhtikuussa sillä viikolla, jolla Taito viettää nimipäiviään. Eri paikkakunnilla järjestetään erilaisia käsityötapahtumia tämän viikon aikana. 

Entä tiesitkö, että vuoden käsityötekniikka on tänä vuonna makramee?

Makramee on tekniikka, jota en ole koskaan kokeillut. Tämän vuoden kunniaksi olen kyllä päättänyt sitä testata. Jos sinulla on sama tilanne ja makramee kiinnostaa, esim. täältä löytyy ohje kaulakoruun: http://www.taito.fi/toimintaa/vuoden-kaesityoetekniikka-2017-makramee/makramee-kaulakoru-ohje/

Jos olet Facebookissa, käyhän tykkäämässä Onni elää käsityössä -sivustosta, jota ylläpitää Taitoliitto. Sieltä löytyy paljon mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa käsitöihin liittyen.

Facebookista puheenollen... Taimitarhalla on alkanut juuri tänään uusi KnitALong-sukkaprojekti pääsiäiseksi. Saattaa olla, että minulla nämä jää nyt väliin kun tuntuu muita projekteja riittävän ja sukkakiintiö on ehkä hetkeksi täynnä. Tai sitten käy niin, kuten aina, kun vähän aikaa seuraan toisten aikaansaannoksia, on pakko aloittaa omat :)

Nyt virpomisvitsojen kimppuun! Mukavaa palmusunnuntaita! 

Virvon, varvon,
tuoreeks, terveeks,
tulevaks vuodeks,
vitsa sulle, palkka mulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti