sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Keväistä ulkoilua ja Tornionjokilaakson päivämatkailua

Aavasaksalla
Teimme eilen koko perheen päiväreissun Aavasaksalle, sillä lapsemme halusivat päästä laskettelemaan. Toinen ei ollut päässyt laskemaan koskaan ennen ja toinen oli käynyt kerran. Itse olin laskenut noin 30 vuotta sitten pari kertaa ja miehenkin edellisestä laskettelureissusta oli ainakin 25 vuotta. Isän laskettelu sujui mallikkaasti, ja hän sitten meitä muita tietysti opettikin. Kivaa oli, vaikka välillä hirvittikin! Ehkä me käydään laskemista harjoittelemassa joskus toistekin - toivottavasti ei mene 30 vuotta ennen sitä.

Paperivalo shop
Halusin kertoa reissusta lähinnä siksi, että piipahdimme matkan varrella Karungissa Paperivalo-myymälässä. Olin suunnitellut käyväni siellä jo pitkään, ja nyt vihdoin pääsin. Kivilompolon Sirpa siellä miehensä kanssa pitää kaunista ja viihtyisää putiikkiaan, mutta  onneksi tuotteita on saatavilla muualtakin. 

Aivan ihastuttavia ovat nämä paperituotteet! Ellei ne ole tuttuja, katsokaapa vaikka tänne: http://www.paperivalo.fi/etusivu








Selkäsaaressa

Olen viime viikot kärsinyt sitkeästä alaselän kivusta ja yrittänyt sitä parannella ulkona liikkumalla. Siksipä käsityöjutut jää ensi kertaan, niiden tekemistä olen vähän varonut, kun istuminen on myrkkyä.

Meilläpäin on vielä täysi talvi ja on ollut mahtavaa käydä meren jäällä ja saaressa kävelemässä kun välillä on myös paistanut. Ei silti, kyllä minä tämän talven voisin jo kesäksi vaihtaa ja mennä merelle vaikka uimaan tai veneilemään!
Kemin Lumilinnaa mereltä















Mukavaa alkavaa viikkoa! 
Toivottavasti se toisi tullessaan lämpimiä kevättuulia ja aurinkoisia päiviä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti