sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kevättä ilmassa

Kuten viikko sitten ounastelin, tästä viikosta tuli haasteellinen, mutta siitä selvittiin. Kiitos isosiskot edelleen, että jaksoitte olla apuna Ja anteeksi ystävät, joiden kanssa lupasin tavata - en sitten vain jaksanutkaan, en edes viestiä lähettää. 

Onnekseni lunta ei satanut kovin paljon, parina päivänä tehdyt vähäiset lumityöt riitti kyllä minulle! Kevät on jo näyttänyt merkkejä tulostaan, linnut laulaa ja aurinko lämmittää, aamulla on valoisaa töihin lähtiessä ja kotiin palatessa. Vielä vain on pergola täynnä lunta...
Talvinen pergola
Kodinhoitohuoneemme on vihdoin saanut verhot! Pitkään en halunnutkaan sinne verhoja, vaikka yhdet jo ompelin rakennusvaiheessa (missähän ne muuten ovat...?) Sitten - ehkä pari vuotta sitten - ostin Haaparannan Ikeasta verhotangon ja -kankaan. Kotiin palatessani kysyin mieheltäni kumpi ehtii ensin, hän kiinnittämään verhotangon seinään vai minä ompelemaan verhon. No, minulla meni ommellessa varmasti vuosi, mutta silti olin nopeampi - tanko ilmestyi seinään viikko sitten :)
Verho Ikean Gurine -kankaasta
Näkymää kodinhoitohuoneesta
Saan kyllä olla ylpeä pikkutyttäristänikin! Eräänä iltana kävelyllä käydessäni toinen heistä leipoi sillä välin yllätyksenä mutakakkua. Saa siinä äiti lenkkeillä :) Ja yhtenä päivänä töistä tullessani kotona odotti itse tehty pitsa. Kotitalous hänellä alkaa koulussa vasta ensi vuonna. Arvatkaapa kuinka odotan jo sitä, että hän haluaa testata kotonakin niitä reseptejä! 

Sitähän sanotaan, että "ahkera äiti kasvattaa laiskoja lapsia" - olen välillä miettinyt, että mahtaakohan se olla myös päinvastoin? 
Mudcake
Tänään pitää vähän ulkoilla ja joogailla, että taas jaksaa. Ensi viikosta tulee vielä kiireisempi kuin tästä viikosta. Lisäksi viikon päästä vietämme Leijonaemojen vertaisviikonloppua, johon pitäisi vielä valmistella joitakin asioita. Viimeistään pääsiäisen aikaan palaamme blogin merkeissä, saattaa olla, että kiireiden vuoksi ensi viikko jää väliin. 

Nauttikaahan keväästä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti