sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Anelmaiseni, osa 2

Reilu kuukausi sitten tein itselleni Ne Anelmaiset. Ne, jotka lopulta saikin ystäväni. Tein toiset samanlaiset, ne meni toiselle ystävälleni. 
Välillä tein itselleni kolmannet, eriväriset. 
Aluksi (lankojen ollessa vielä kerällä) tykkäsin niiden väristä, mutta neuloessa tunne vahvistui, että eeeiii, ei näistä tulekaan minun väriseni. Olen niitä nyt kuitenkin käyttänyt, en vain vieläkään tiedä pidänkö niistä vai en. 
Ehkä joudun tekemään itselleni jossain vaiheessa toisetkin - alkuperäisen väriset. Sellaiset, joita olen kaksi paria jo tehnyt. Nyt en vain haluaisi tehdä yhtään paria samanlaisia sukkia hetkeen, vaan kaipaan seuraavaksi jotain ihan muunlaista käsityötä. Se vain on vielä arvoitus itsellekin, mikä se on.

Aluksi en aikonut virkata näihin anelmaisiin kukkia ollenkaan. Ystäväni halusivat sellaiset, joten tein heille kukkasia. 

Virkkasin samalla myös omiini kukkaset, mutta en ajatellut ommella niitä kiinni vaan kiinnitän hakaneuloilla (tai ehkä ihan pienin ompelein) silloin kun siltä tuntuu.

 Anelmaiset joka tapauksessa tuntuu lämmittävän niin jalkoja kuin mieltäkin :)
Ohje anelmaisiin löytyy Novitan Sukkalehdestä. Muut käyttämäni sukkalangat ovat Novitan 7 veljestä, paitsi vihreä ja pinkki kolmansissa sukissa ovat Novitan Juhani -kierrätysvilla-lankaa. Langassa on sama neuletiheys kuin 7 veljeksessä. Yhdistämällä toisiinsa sopivia lankoja saa useampia värivaihtoehtoja.
Nyt ulkoilemaan ja nauttimaan aurinkoisesta ja ihanasta kevätsäästä, 
anelmilla tai ilman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti