maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kirjoneulepanta

Tyttäreni halusi pannan. Tiedättehän sellaisen neulotun, joita käytettiin ysärillä? Kysyin pari kertaa, oletko tosissasi... :) Oli hän, joten eipä äipän auttanut kuin kaivella sopivia lankoja - mallin hän oli jo itse netistä löytänyt.
Panta Novita Nalle-langasta

Sovelsin linkin ohjetta (http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/suuri_kasityo/neulonta_ja_virkkaus/pantamuoti_palaa) sen verran, että jätin kuvion reunimmaiset kuvioneulesilmukat pois ja neuloin siitä vain keskimmäisen tähtikuvion.

Lankana käytin Novitan Nallea. Tämä oli kiva pieni väliprojekti, johon sai mukavasti kulumaan vähän jämälankoja ja tyttären tyytyväiseksi.


Kevään kunniaksi kävin itse vähän uudistumassa. Pitkään mietin, olenko jo liian vanha tällaisiin hiushöpsötyksiin - innostuin nimittäin vaalenpunaisista hiuksista. Esikoiseni sitä ehdotti, kun pyysin uusia ideoita. Mitä enemmän asiaa mietin, sitä enemmän innostuin, ja niin vain lopulta rohkaistuin enkä ole katunut. Väri ei pysynyt muutamaa pesua pidempään, mutta marketeistakin saatavilla colormaskeilla väriä voi vaikka vaihtaa viikottain halutessaan.

Mitäs olet mieltä?
Kiitos Riitalle Poppiin :)
Mukavia kevätpäiviä kaikille, 
ens kerralla ehkä pitkästä aikaa vähän vauvajuttuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti