sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kalenterisukkia

Hyvää alkanutta vuotta kaikille ♥
Kolme kuukautta kirjoittamatta, olen tosi pahoillani - ette silti olleet unohtaneet lukea blogiani, joten kiitos, se merkitsee minulle oikein paljon! 

Useita viikkoja olin sairaana joulun aikaan kun flunssan päälle tuli influenssa. Koko perhe sairastimme joulun kovassa kuumeessa. Sen jälkeen on ollut erilaisia aikaavieviä muita juttuja, joista saatan kertoa joskus toiste ja käsityöt ovat todella jääneet nyt vähemmälle. Ja lisäksi, kun päivät istuu töissä tietokoneen ääressä, on aika vaikea saada itsensä sen ääreen vielä illalla tai viikonloppuakin. Mielessäni olette jatkuvasti olleet kaikesta huolimatta. 

Yksi ongelma tässä on ollut vielä se, että joudun siirtämään haluamani kuvat sähköpostin kautta blogiin, kun kotikoneen muisti on täynnä omasta muistista puhumattakaan ja OneDrive samoin, enkä ole ehtinyt niitä siivoilemaan uusia kuvia varten. 

Paljon olisi asiaa kertynyt, mutta jos nyt lopettaisin selittelemisen ja jotain kertoisinkin :)

Mainitsin edellisessä tekstissä facebookin Taimitarhan joulukalenterisukat. Kaikesta sairastelusta, joulu- ja muista kiireistä huolimatta tein sekä pitsisukat että kirjoneulesukat itselleni. 

Pitsineuleiset Novitan luonnonvalkoisesta Nalle-langasta oli viimeksi kesken, valmiina... 
 Kirjoneuleiset sukat graffitilla ja valkoisella seiskaveikalla tein joulun aikaan, ensin toisen ja sitten toisen 





Tämän jälkeen neuloin lapselleni myös ystävänpäiväsukat Nallesta samalla tyylillä 
- kohta kuulemma tulee myös kevät-/tai pääsiäissukat...


Mukavaa ja aurinkoista lomaa kaikille lomalaisille 
ja 
muille muuten vain kivaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti