sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Sydänsukat

Sinikan sydänsukat
Sain jokunen viikko sitten muutaman jouluisen sukkatilauksen. Nämä Novitaknitsin Sinikan sydänsukat olivat yhdet niistä. En ollut ennen nähnytkään näitä, joten olin mielissäni päästessäni tekemään hieman erilaiset sukat.

Sukat neuloin Novitan 7 veljeksestä puikoilla 3,5 mm.  
Novita 7 veljestä -langat sukkiin
Ohjeessa sukkien koko on 38, mikä on myös anelmaisten koko ohjeen mukaan. Nämä ovat kuitenkin kapeammat kuin anelmaiset ja toivonkin, ettei vaan olisi liian kapeat sukkien saajalle. Jos teen joskus toiset samanlaiset, yritän muistaa vaihtaa numeroa isompiin puikkoihin.
Ohje sukkiin löytyy täältä: 

Jos jotakuta kiinnostaa pelkkä kuvan kaunis palmikkoresori, sen ohje on tässä. Huomaathan, että silmukkamäärän on oltava jaollinen neljällä!  

krs 1: *3 o, 1 n*, toista *_*
krs 2: *3 o, 1 n*, toista *_*
krs 3: *siirrä 3 s neulomatta vasemmalta puikolta oikealle puikolle. Vedä näistä kolmesta silmukasta oikean puoleisin kahden seuraavan silmukan yli. Siirrä jäljelle jääneet 2 s takaisin vasemmalle puikolle. Neulo 1 o, tee lk ja neulo 1 o, 1 n*, toista *_*
krs 4: *3 o, 1 n*, toista *_*

Toista kierroksia 1-4.

Kaveriksi sydänsukille neuloin myös yhdet anelmaiset aikalailla samoja värejä käyttäen. Anelmaisten ohje löytyy Novitan Sukkalehdestä.
Anelmaiset Novitan 7 veljeksestä
Sinikan sydänsukat ja anelmaiset




Ihanaa ensimmäistä adventtipäivän iltaa kaikille! 

Pian on joulu... 
(vähän liiankin pian jos minulta kysytään...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti