sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Juhlaa juhlan perään

Tänä syksynä on vietetty monenlaista juhlaa. Osasta niistä tässä juttua aika tiivistetysti, vaikka jokaisesta olisi voinut kirjoittaa oman tarinansa. Haluan kuitenkin muutaman sanan mainita, sillä nämä ovat olleet tärkeitä juttuja minulle, vaikka haluaisinkin pitää blogini pääasiassa käsityöpainotteisena. Niistä lupaan kirjoittaa taas ens kerralla :)

Elokuussa vietimme oman Leijonaemojen vertaisryhmämme 5-vuotissynttäreitä. Sinä samaisena päivänä pääsimme vastaanottamaan Kemin kuninkaallisten lahjoitusta ryhmällemme. He olivat vuoden keränneet varoja kahdelle hyvän-tekeväisyyskohteelle, joista Meri-Lapin emot oli toinen. Lahjoituksen luovutustilaisuus ja siinä lausutut kauniit sanat lämmittävät mieltä edelleen. 

Tästä summasta käytimme osan juuri synttärijuhlien järjestämiseen. Juhlimme emojen ja isien kanssa Tervolahovissa - monta tuntia virkistäytyen eli syöden, uiden, saunoen, paljuillen ja muuten hauskaa pitäen. Paikkaa voin todellakin lämpimästi suositella! (http://tervolahovi.fi/)







Kyydit sisältyivät tottakai juhlapäivään

Pian tämän jälkeen ryhmämme sai toisen huomionosoituksen. Paikallinen yritys Pohjaset Oy vietti omia 60-vuotisjuhliaan ja toivoi mahdolliset muistamisensa yhteistyö-kumppaneiltaan suoraan tililleen, jotta voisivat lahjoittaa keräyssumman hyväntekeväisyyteen. He valitsivat meidän emot lahjoituksen saajaksi, mistä olemme erittäin kiitollisia. Näillä varoilla (jotka eivät edes kokonaisuudessaan ole mukana kuvan shekissä) tullaan järjestämään mm. virkistysviikonloppu meidän emoille perheineen. Tähän liittyen olimme myös radiohaastattelussa, arvatkaapa jännittikö suora lähetys!? Jännittävää oli myös käydä vieraisilla yrityksessä, mutta se jännitys katosi hetkessä kun huomasimme, kuinka lämminhenkisiä ja mahtavia tyyppejä saimmekaan kohdata. 

Muistatteko kun kerroin olleemme Likkojen lenkillä Oulussa elokuussa? Yksi emoistamme voitti siellä kilpailun, jonka palkintona oli 10 hengen illallinen viineineen Tietomaan ravintola Tornissa. Hän toivoi saavansa mukaan saman porukan, joka lenkilläkin oli. Ja mehän emme kieltäytyneet! 
Ennen ruokailua kävimme pelaamassa pakopeliä Real-life Room Escape Oulussa (http://www.roomescapeoulu.com/). Noh, eihän me tietenkään saatu kaikkea ratkaistua, mutta ei sillä ole mitään väliä! Oli huikean hauska lokakuinen ilta, kiitos voittajalle, joka kutsui mukaansa ja kiitos kaikille muillekin seurasta! Olette tärkeitä ja ihania
Tässä oli joitakin syitä, miten vapaaehtoistyötä jaksaa tehdä. Se vain on niin antoisaa ja tärkeää, puhumattakaan kaikista yhteisistä kokemuksista ja juttutuokioista vertaisten kanssa. 

Viime viikolla vietettiin isänpäivää, muistittehan tekin omaanne? Minä vein rakkaalle isälleni kynttilän haudalle. Ikävä on edelleen kova  

Kotona lapset muistivat omaa isäänsä tottakai omilla korteillaan ja lahjoillaan.







Yllätyslahja työkaverilta :)
Kyllä sitä vain itsekin ilahtui muistamisista, vaikka ei tässä vanhenemisessa niin juhlimista enää olekaan. Pyöreitäkään en täyttänyt, mutta onhan se silti ollut älyttömän mukavaa nähdä ystäviä ja sukulaisia sekä saada monenlaisia onnitteluja. 

Juhlanhan aina tekevät ne ihmiset ympärillämme. Kiitos siis kaikista uusista muistoista näissäkin syksyn juhlissa tavalla tai toisella mukana olleille ♥





Aina ei vain kaikki mene putkeen juhlajärjestelyissäkään. Vasta kehuin siskolleni, kuinka olen aina onnistunut äidin perunajauhokakun tekemisessä. No, nyt en onnistunut! Puolet kakusta sain kerätä uunin pohjalta ja ne, mitä vuokassa oli jäljellä, ei ensinnäkään suostunut irtoamaan - ja kun lopulta sain kuin sainkin kakun kumottua, niin raakahan se oli. 
Tänään meillä on suuntana lasten kanssa IKEA ja samalla käynti Torniossa ensimmäisillä joulumarkkinoilla. Sen jälkeen vielä erityisille synttäreille! Taas on aihetta juhlaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti