sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Jollei heilaa helluntaina, niin...

Heipä hei ja hyvää helluntaita!
Vanhalle kansalle helluntai on ollut ilon ja yhdessäolon sekä luonnon kauneudesta nauttimisen aikaa. Ennen nimittäin käytiin parhaimpiin pukeutuneena tansseissa ja katseltiin itselle kesäheilaa. Helluntain säästä myös ennakoitiin tulevan kesän säätä: "minkälainen on helluntain lauantai, sellainen koko kesä".  Nooh - kesäheilalle ei ole tarvetta, eikä eilisen perusteella ei ole kovin häävi kesä säiden puolestakaan tulossa. Ihan hyvin voin siis olla koko kesän töissä :)
Meillä vietetään tänään helluntain sijasta vielä äitienpäivää Isommat lapseni ja ainokainen lapsenlapseni tulevat käymään, kun olimme joka ikinen reissussa oikeana äitienpäivänä. Alkuviikosta vietimme äitienpäivää ja samalla hääpäiväämme kotijoukkojen kanssa - juhlaviikko menossa. Ihana nähdä kohta pikkumiestäkin, hän on kuulemma oppinut juuri seisomaan ilman tukea. Vauvat kasvaa ihan liian nopeasti!!
Viime viikolla kun olimme itse Rukalla reissussa, kissamme olivat eri paikoissa hoidossa. Nehän eivät olleet juuri tulleet toimeen keskenään tämän yhteisen reilun viiden kuukauden aikana. Ennen matkaa pikkukissa käytettiin steriloitavana ja se oli hoidossa Louen ammattioppilaitoksella. Tässä kuvassa kisu esittää kommenttinsa meidän lomareissusta: 
Jotain kummallista leikkauksen ansiosta tapahtui, sillä vanhempi kissa näyttää nyt alkavan vihdoin hyväksyä pikkukissan. 
Pikku-Helka saa nyt rauhassa olla siellä missä muutkin, ja käyttää kyllä heti tilaisuutensa hyväkseen. 
Helka auttaa lapsia läksyissä...
Ja Helka auttaa äitiä mm. ompeluhommissa...

Vielä en muuten kerro, mitä tuosta ompeluprojektista on tulossa, mutta kuulette ja näette sen sitten aikanaan valmiina. 






Mukavaa ilon ja yhdessäolon päivää teillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti