sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Helmikuista pakkassunnuntaita


Hrrr, kuinka kylmää... 

Monta viikkoa on jo paleltu pakkasessa, mutta ilahduttavaa on huomata kuinka päivän valoisa aika pitenee ja aurinko alkaa paistaa. 

Puut ovat todella, todella kauniita lumisina ja kuuraisina. Tällaisesta talvesta minä pidän! Ei pakkanen haittaa, kun pukeutuu kunnolla. Ellei ulos pääse, ikkunastakin voi ihailla auringonpaistetta. Ja jos ulosmeno tuntuu liian haastavalta, on mukava käpertyä sohvalle tekemään käsitöitä tai lukemaan. Eikö? Kyllä se kevät sieltä aikanaan tulee.







Viikko sitten olin jälleen Oulussa viikonloppuna, tällä kertaa mieheni kanssa yhdessä. Molemmat ehti käydä siellä tammikuussa yksinäänkin yhden viikonlopun. Harmikseni olin nyt kipeänä ja voimat riittivät lähinnä vain syömässä ja elokuvissa käyntiin, mutta tulipa rentouduttua ja ladattua akkuja kunnolla. Illan pimeydessä keskustassa olisi ollut paljon katseltavaa ja kuvattavaa, nyt nappasin kävelymatkan varrelta vain yhden kuvan malliksi, kuinka kauniisti julkiset rakennuksetkin voidaan valaista.

Onneksi sain näitä kovimpia pakkasia ennen nämä kirjoneulelapaseni valmiiksi sormia lämmittämään :) Kauppareissulla näillä tarkenee tälläkin pakkasella aivan hyvin. Lankana on teeteen Pallas, malli tuli lankojen mukana. Ihana siskoni oli nämä Oulun kädentaitomessuilta pakettina ostanut minulle synttärilahjaksi  
teeteen Pallas-langasta neulotut lapaset

PS. Ensi viikosta on kuulkaa tulossa äärimmäisen jännittävä. Kovasti on odotettu suvun kasvavan jo tällä viikolla, mutta ei vielä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti