maanantai 23. maaliskuuta 2020

TiskiNättejä hamppulangasta


Mietitkö, miten saisit ajan kulumaan kotikaranteenissa? Tässä yksi vinkki, jolla saat muutamaksi illaksi käytännöllistä, hyödyllistä, ekologista ja mukavaa tekemistä.

Neulopas tiskirättejä (meillä ne ovat edelleen TiskiNättejä).
Nämä TiskiNätit olen neulonut Java-hamppulangasta, jotka hankin aikanaan eräiltä kädentaitomessuilta. 
Yhdestä kerästä sai tehtyä kaksi sopivankokoista TiskiNättiä. Neuloin nämä paksuhkoilla puikoilla ainaoikeana, jotta neuloksesta tulee riittävän ilmava kuivuakseen nopeasti.
Lankaa jäi molemmista keristä sen verran, että saan vielä yhden (vaikka raidallisen) TiskiNätin tehtyä.

***
Korona-karanteenissa, lapset etäkoulussa ja minä etätöissä kotona, tulee eteen monenlaisia yllättäviä ajatuksia ja tarpeita, joita ei osannut etukäteen kuvitellakaan. 

Ensimmäisenä kotipäivänä tuli ensimmäinen ongelma, kun tuli lounastauko. Mistä pikaisesti ruokaa, kun ei ole aikaa puolen tunnin tauolla sitä sekä tehdä että syödä? Meillä on vieläkin vähän hakusessa, miten alamme syömiset suunnitella ja toteuttaa, mutta ruokalistan laatiminen ja puolivalmiiksi etukäteen tekeminen auttaisi varmasti.. 

Viikonloppuna sain tehtyä sämpylöitä edellisen päivän ruispuuron jämistä. Hyviä tuli, mutta eihän nämä kauan riittäneet :)
Välillä täytyy päästä ulos päästämään höyryjä ja haukkaamaan happea. Onneksi meillä on Perämeri vielä jäässä, että pääsemme sinne ulkoilemaan. 

Hyviä ja aurinkoisia päiviä on tilattu tällekin viikolle!












Onneksi meillä on myös nämä kissat. Voimme ottaa mallia, kuinka ottaa rennostikin välillä...
Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne. Ja pysytäänhän kotona, jos mahdollista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti